סלט עגבניות ופטה המוגש בקערת לחם
סלט נהדר, מלא טעמים וקרנצ'יות שהופך לחגיגי בזכות ההגשה המיוחדת – בתוך ככר לחם. אפשר להגיש מנות אישיות בלחמניות, בכל מקרה הלחם יספוג את המיצים הנפלאים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 6:
- ככר לחם כפרי עגולה
לסלט:
- 2 סלסלות של עגבניות שרי - רצוי מצבעים שונים
- 2 פלפלים קצוצים דק דק
- 1/2 פלפל חריף קצוץ דק (לא הכרחי)
- 1/2 בצל סגול קצוץ דק
- 2 צנוניות קטנות קצוצות דק
- 1/2 צרור רוקט קצוץ
- 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס צנוברים קלויים
- 1/4 כוס מיץ לימון
- מלח ופלפל
- שמן זית
- 100 גרם גבינת פטה עיזים 16% מפוררת
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה את מרכיבי הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
-
02.
מסירים מהלחם את ה - 1/3 העליון. חורצים בסכין סביב התוך ומוציאים אותו כך שנוצר חלל ונשארות דפנות לחם של כ
-
03.
5-2 ס"מ. (את הכיפה והתוך מפוררים ומשתמשים לתערובת לקציצות). ממלאים את חלל הלחם בסלט ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים