סלט פטה ועגבניות בתוך קערת לחם | השף הלבן

סלט עגבניות ופטה המוגש בקערת לחם

סלט נהדר, מלא טעמים וקרנצ'יות שהופך לחגיגי בזכות ההגשה המיוחדת – בתוך ככר לחם. אפשר להגיש מנות אישיות בלחמניות, בכל מקרה הלחם יספוג את המיצים הנפלאים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט בתוך קערת לחם
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • ככר לחם כפרי עגולה
לסלט:
  • 2 סלסלות של עגבניות שרי - רצוי מצבעים שונים
  • 2 פלפלים קצוצים דק דק
  • 1/2 פלפל חריף קצוץ דק (לא הכרחי)
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 2 צנוניות קטנות קצוצות דק
  • 1/2 צרור רוקט קצוץ
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס צנוברים קלויים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים 16% מפוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה את מרכיבי הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

  • 02.

    מסירים מהלחם את ה - 1/3 העליון. חורצים בסכין סביב התוך ומוציאים אותו כך שנוצר חלל ונשארות דפנות לחם של כ

  • 03.

    5-2 ס"מ. (את הכיפה והתוך מפוררים ומשתמשים לתערובת לקציצות). ממלאים את חלל הלחם בסלט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.