סלט נאצ'וס עם פטה של פיראוס - השף הלבן

סלט נאצ'וס עם פטה של פיראוס

סלט נאצ'וס קל וטעים עם גבינת פטה כבשים של פיראוס

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל 2 סועדים :

מצרכים:
  • 4 עגבניות
  • 4 מלפפונים
  • בצל קטן-בינוני
  • חופן עלי פטרוזיליה או כוסברה
  • 3-4 עלי נענע (לא חובה)
  • 100 גרם גבינת פטה של פיראוס
לתיבול:
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 כפות מיץ לימון
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הירקות דק-דק, מוסיפים את הגבינה המפוררת ומתבלים.

  • 02.

    מסדרים בצלחת את הגבינה כבסיס, מניחים מעל את הסלט ואוכלים עם הנאצ'וס.

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.