סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף
סלט שאפשר להכין יום-יומיים מראש
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4-6:
- 1/2 כרוב סגול פרוס דק
- 1 תפוח עץ (מכל סוג) מגולען, חתוך לרבעים ופרוס דק
- 2 גזרים קלופים חתוכים בעזרת קולפן לרצועות דקות
- 2 ענפי סלרי פרוסים
- 4-5 כפות חומץ תפוחים
- 4 כפות שמן זית
- מלח, פלפל
- 1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט קוביות העוף ומניחים ל-10 דקות לספיגת טעמים. מוסיפים את קוביות העוף, מערבבים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים