מתכון סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף | השף הלבן

סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף

סלט רענן חמצמץ – מתקתק, ארוחה טעימה ומהירת הכנה

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1 ראש חסה אמריקאית נקי קרוע לפיסות
  • 1 לב חסה ערבית נקי קרוע לפיסות
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף" מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1 תפוז קלוף חצוי ופרוס או תפוח עץ
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
לרוטב:
  • 1/4 כוס מיץ לימון או ליים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר (לא חובה)
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת עם מכסה מתברג. סוגרים ומנערים היטב.

  • 02.

    מעבירים את מרכיבי הסלט והרוטב לקערה, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.