סיגרים במילוי שוקולד וחלבה
סיגרים פריכים במילוי שוקולד וחלבה, המתכון המושלם לכל חובבי המתוק! בעזרת בצק פילו איכותי של מעדנות, תוכל להכין קינוח פרווה מדהים תוך חצי שעה בלבד. המילוי המושלם של ממרח שוקולד וחלבה, מבטיח שילוב טעמים מעולה, ואפייה קצרה תספק לכם סיגרים פריכים וזהובים, מוכנים להנאה.

המרכיבים ל 30 מנות:
- 1 חבילת בצק פילו מעדנות, מופשר לילה במקרר
- ממרח שוקולד שאוהבים
- מומלץ: ממרח חלבה
- לשימון: ספריי שמן / חמאה מומסת / שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
-
02.
מערבבים רבע כוס ממרח שוקולד עם רבע כוס ממרח חלבה.
-
03.
פורסים עלה פילו על משטח העבודה ומתיזים מעט שמן/מורחים עם מברשת.
-
04.
מניחים עוד עלה פילו עליו.
-
05.
מחלקים לארבע בעזרת סכין או גלגלת.
-
06.
מורחים במרכז כל ריבוע שכבה דקה של ממרח, מקפלים את בצדדים פנימה ואז מגלגלים לצורת סיגר.
-
07.
מניחים את הסיגרים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים 14-18 דקות או עד שהסיגרים מזהיבים מעט, השגיחו על התנור.
טיימר מופעל
-
08.
מחכים שיתקררו לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה.