טורטייה כרובית

מאפה טורטייה עם כרובית, קוטג׳ וגבינות – פתרון מושלם לארוחת ערב קלילה ומפנקת. הבסיס הוא טורטייה שמחזיקה תערובת עשירה של ירקות וגבינות, שנאפת בתנור עד שהכול מתייצב ומשחים. זה מהיר, פשוט, טעים מאוד – ומתחסל תוך שניות. מתכון שקל להכין ממנו שתיים מראש – כי אף פעם לא נשאר.

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שלב 3 וסופי - טורטייה כרובית

המרכיבים ל 2 מנות:

מרכיבים:
  • 1 טורטייה בקוטר 30
  • 2 ביצים
  • 1 כף קוטג׳ תנובה
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 300-400- גרם כרובית מוקפאת של סנפרוסט - מופשרת במיקרו כעשר דקות (כחצי חבילה)
  • 100 גרם בולגרית/פטה מפוררת/גבינה צהובה עמק
  • חופן בצל ירוק/פטרוזיליה/לא חובה
  • ספריי שמן לשימון קצוות הטורטייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  • 02.

    מניחים את הטורטייה בתבנית קטנה משומנת היטב.

  • 03.

    מוסיפים ביצים, קוטג׳ ותבלינים ומערבבים בעדינות.

    שלב 1 - מרכיבים
  • 04.

    מפזרים את הכרובית המופשרת (מומלץ לחתוך לפרחים קטנים) ומפזרים פטה ובצל ירוק.

    שלב 2 - אופן ההכנה
  • 05.

    אופים כ-20-30 דקות או עד שהתערובת יציבה במרכז (כשהביצים מוכנות).

    שלב 3 - המוצר מוכן

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 06.

    אם המאפה מתחיל להשחים מדי, אפשר לכסות בנייר אלומיניום ולהמשיך לאפות עד שמוכן.

  • 07.

    אוכלים חם ומכינים מיד עוד אחד.

הידעת?

ארוחת ערב כל כך מהירה וטעימה בשיא הקלות!
אני ממליצה לכן להכין מראש שניים, כי זה מתחסל בשניות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.