בורקס שבלול גבינות – מעדנות
כולם אוהבים בורקס – וכשהוא יוצא מהתנור הוא מתאים לכל רגע ביום
שני שבלולים מלאים בגבינות ,מבצק עלים מושלם
מתאימים לכל ארוחה משפחתית. מתכון קל מהיר וטעים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: ניצן ירדן סוסיד
המרכיבים ל8 מנות:
מצרכים:
- 1 חבילת בצק עלים מעדנות
- 300 גרם גבינה לבנה 9%
- 200 גרם מוצרלה
- 200 גרם גבינת פטה
- 1 ביצה
- 2 כפות סולת
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית צ'ילי יבש
- 2 כפות אורגנו קצוץ
להברשה:
- ביצה טרופה
- שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל מצרכי המילוי ושומרים במקרר לחצי שעה.
-
02.
מחממים תנור ל 200 מעלות.
-
03.
פותחים את אריזת הבצק ומחלקים ל-2.
-
04.
ממלאים כל מלבן בצק במילוי גבינה ומגלגלים לגליל ארוך. מעצבים לצורת שבלול ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
-
05.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל. אופים כ 25 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים חם בליווי ביצה קשה, טחינה וירקות טריים או כל תוספת שאוהבים.
הכנת? כאן מדרגים