גלילי פילו במילוי נפוליאון ורוטב פירות יער - השף הלבן

גלילי פילו במילוי נפוליאון ורוטב פירות יער

גלילי בצק אפויים ופריכים במילוי גבינת שמנת חלומית ורוטב פירות יער מתקתק

מאת: ענת אלישע
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילי פילו במילוי נפוליאון ורוטב פירות יער
צילום: ענת אלישע עיצוב: ענת אלישע

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • חבילת דפי פילו מצוננים
  • 50 גרם חמאה מומסת/ספריי שמן
  • גביע גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
  • 150 גרם גבינת כנען
  • כף קורנפלור
  • כף פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
  • כפית מחית וניל / תמצית וניל
  • ביצה
להגשה:
  • אבקת סוכר
לרוטב פירות יער:
  • 250 גרם פירות יער קפואים של סנפרוסט
  • כף מיץ לימון
  • כפית שטוחה קורנפלור מהולה בשתי כפות מים קרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל מרכיבי המלית בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מעבירים לשקית זילוף.

  • 03.

    מחממים תנור ל-180 מעלות חום סטטי.

  • 04.

    מניחים דף פילו על משטח העבודה ומורחים בחמאה מומסת משני הצדדים.

  • 05.

    מקפלים לשניים ומניחים את הדף לאורך.

  • 06.

    מקפלים שוליים ברוחב 2 ס״מ.

  • 07.

    מזלפים מילוי לרוחב הקיפול. מקפלים שוליים ומגלגלים לסיגר.

  • 08.

    מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 09.

    ממשיכים כך עם כל השאר ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה עמוקה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 10.

    מניחים בקלחת את פירות היער ומביאים לרתיחה.

  • 11.

    לאחר כשתי דקות מוסיפים מיץ לימון וקורנפלור מהול במים ומערבבים עד הסמכה. (ניתן להוסיף מעט מים אם סמיך מדי)

  • 12.

    מגישים את מאפה הפילו לצד רוטב פירות היער.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.