לחם גבינות ללא גלוטן – חם, פריך ומלא בטעמים

לחם גבינות ללא גלוטן בטעם שום שמיר

לחם גבינות ללא גלוטן בטעם שום שמיר הוא לחם פריך, עשוי עם קמח שקדים ופתיתי גבינות שמנת ומוצרלה. הלחם מתפשט בניחוחות של שום שמיר ומספק תוספת נהדרת לארוחה, במיוחד כשמגישים אותו עם גבינות ורטבים טעימים. המנה אידיאלית לאורחים עם דרישות תזונה מיוחדות.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
45 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחם גבינות ללא גלוטן בטעם שום שמיר

המרכיבים ל 10 מנות:

מרכיבים:
  • 2 שקיות (200*2 גרם) פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 100 גרם גבינת שמנת נפוליאון בטעם שום שמיר
  • 2.5 כוסות קמח שקדים
  • 1 גביע שמנת חמוצה תנובה 200 מ"ל
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס קורנפלור/קמח קוקוס
מרכיבים להגשה:
  • חמאת תנובה
  • גבינת שמנת נפוליאון 225 גרם
  • פלפלים קלויים עם מעט שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים כדקה פתיתי מוצרלה וגבינת שמנת.

  • 02.

    מערבבים במרית ומעבירים למעבד מזון/טוחנים בבלנדר מוט (מה שייתן מסה אחידה).

  • 03.

    מוסיפים למעבד המזון את שאר המרכיבים וטוחנים למסה אחידה.

  • 04.

    מעבירים לתבנית אינגליש קייק לא גדולה, מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מצננים, ורק אז פורסים.

  • 07.

    המלצה: לקלות מעט את פרוסות הלחם ולהגיש עם חמאה וגבינות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.