מתכון פשטידת פטריות ביתית | השף הלבן

פשטידת פטריות ובצל ביתית

רחל נוימן מנדבת לנו מתכון לפשטידת הפטריות הביתית שלה

מאת: רחל נוימן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 60 גרם חמאה
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 חבילה שמנת לבישול "השף הלבן"
  • 2 כפות קמח
  • 1 ק"ג פטריות פרוסות
  • 6 ביצים
  • חבילת קוטג'
  • 200 גרם גבינת אמנטל / טל העמק מגורדת
  • מלח פלפל
  • אגוז מוסקט מעט

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים חמאה ומזהיבים את הבצל מוסיפים פטריות ואבקת מרק פטריות, בוחשים מדי פעם עד ריכוך קל.

  • 02.

    מוסיפים את השמנת ומבשלים עד קבלת תערובת סמיכה ומצננים.

  • 03.

    בקערה טורפים ביצים ומוסיפים את הגבינות והקמח מערבבים היטב .

  • 04.

    מאחדים את 2 הבלילות מטבלים מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ואופים עד התיצבות הפשטידהבאלכם עוד מתכון של פשטידת פטריות? נסו את פשטידת פטריות וגבינה צפתית שלנו 

הכנת? כאן מדרגים
(488)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.