קוביות פיצה מבצק עלים
קוביות פיצה מהירות בקופסת אוכל לבית הספר, עם פתיתי מוצרלה של השף הלבן
מכינים מראש, מקפיאים את הקוביות וכשרוצים קוביות פיצה טריות מעבירים לתנור ואופים עד הזהבה
המרכיבים ל12-16 קוביות פיצה:
- 1 בצק עלים "מעדנות" מופשר לפי הוראות היצרן
- חצי כוס רוטב עגבניות מוכן
- חצי שקית פתיתי מוצרלה של השף הלבן
- ביצה טרופה להברשה
- שומשום
- חצי כוס תירס או זיתים פרוסים או גם וגם
הוראות הכנה:
-
01.
משמנים מעט את השקעים בתבנית עם תרסיס שמן.
-
02.
חותכים את הבצק למלבן ברוחב תבנית קוביות קרח ולוחצים בעדינות את הבצק לתוך השקעים. אם הוא נקרע זה בסדר גמור, פשוט מכניסים פנימה חתיכה של בצק שתולשים מתוך הבצק שנשאר לכם. אל תפחדו להדביק איפה שצריך.
-
03.
ממלאים כל שקע בתירס או זיתים, מעט רוטב עגבניות ופתיתי מוצרלה של השף הלבן.
-
04.
חותכים מהבצק שנשאר מלבן בגודל התבנית ומכסים את התבנית עם השקעים במלבן בצק.
-
05.
מהדקים היטב ומעבירים למקפיא לשעה או עד שרוצים לאפות.
-
06.
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מחלצים את הבצק ומברישים בביצה. מפזרים שומשום בנדיבות.
-
07.
חותכים את מלבן הבצק לקוביות בהתאם לשקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד הזהבה. בערך 20 דקות.
טיימר מופעל