שבלול מלאווח פיצה
מלאווח בצורת שבלול במילוי פיצה? כן, זה מוגזם וטעים כמו שזה נשמע! מתכון של רון יוחננוב שאתם חייבים לנסות בעצמכם
המרכיבים ל1 יחידות:
- 4 עלי מלאווח "מעדנות" מופשרים על פי הוראות היצרן
- רוטב פיצה מכל סוג שאוהבים
- 150 גרם פתיתי טריו "השף הלבן"
- זיתים פרוסים
- 100 גרם (חצי חבילה) גבינת קשקבל של COOLLECTION מגורדת
- ביצה
- שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים את עלי המלאווח דק דק.
-
03.
ממלאים ברוטב, מפזרים מעל גבינות וזיתים ומגלגלים לרולדה ארוכה
-
04.
מניחים את הרולדה בצורת שבלול על תבנית מרופדת בנייד אפייה
-
05.
וממשיכים באותה צורה עם שאר עלי המלוואח
-
06.
מברישים בביצה, מפזרים מעל שומשום
-
07.
מכניסים לתנור לאפייה כ-30 דקות או עד הזהבה
טיימר מופעל
-
08.
מגישים חם
-
09.
בתאבון!
הידעת?
מי לא אוהב מלאווח? בצק מטוגן עם רסק עגבניות וביצה נחשב לבסיס המטבח התימני, בעיקר מכיוון שמדובר בשילוב מנצח. אבל איך משיגים מלאווח בקלות? תשכחו ממלאווח ממשלוחים, תשכחו מהמלאווח שאתם קונים בסופר ותפסיקו לקנא במלאווח של השכנים. גם אתם יכולים להכין מלאווח אמיתי בבית ולא תאמינו כמה שזה קל. מלאווח בצורת שבלול במילוי פיצה? כן, זה מוגזם וטעים כמו שזה נשמע! מתכון של רון יוחננוב שאתם חייבים לנסות בעצמכם. המתכון הזה כל כך קל, שתרצו להכין מלאווח כל יום.