שבלולי פילו תרד וגבינות של עדי קלינגהופר | השף הלבן

שבלולי פילו תרד וגבינות של עדי קלינגהופר

הפינוק המושלם של עדי קלינגהופר! שבלולי בורקס פילו פריכים ונימוחים במילוי מענג של גבינות ותרד. זהירות – המתכון ממכר!

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שבלולי פילו תרד וגבינות של עדי קלינגהופר
צילום: עדי קלינגהופר עיצוב: עדי קלינגהופר

המרכיבים ל 15 יחידות:

  • חבילת עלי פילו מופשרת על פי הוראות היצרן
  • 1 חבילה גבינת כנען 5% של תנובה
  • 400 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת (או לחילופין 200 גרם גבינה בולגרית ו 200 גרם גבינת פטה)
  • 200 גרם תרד טרי קצוץ
  • שמן זית להברשה
  • ביצה להברשה
  • שומשום לפיזור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  • 02.

    מתחילים עם המלית – בקערה מניחים גבינת כנען, גבינה בולגרית ותרד, בעזרת הידיים או בעזרת כף עץ מערבבים את מרכיבי המלית עד לקבלת מילוי אחיד.

  • 03.

    פורסים דף פילו על משטח עבודה, מברישים בעדינות בשמן זית.

  • 04.

    בצד הרחב של הדף מניחים לאורך שורה מהמלית, ומגלגלים לגליל.

  • 05.

    את הגליל מגלגלים בעדינות לשבלול.

  • 06.

    חוזרים על הפעולות עם שאר דפי הפילו.

  • 07.

    משמנים היטב תבנית מתכת, מניחים את שבלולי הפילו צמודים אחד לשני.

  • 08.

    מברישים את שבלולי הפילו בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד הזהבה מלאה של השבלולים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 09.

    מוציאים מאפייה, מברישים במעט שמן זית, מצננים מעט ואוכלים.

הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.