לחמניות קרם קוקוס וצימוקים
לחמניות עם צימוקים שמקבלות מרקם רך במיוחד בזכות קרם הקוקוס שבבצק ויוצרות טעם של בריוש
פרווה
סוג מתכון
מעל שעה
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: אינס ינאי
המרכיבים ל18 מנות:
מרכיבים:
- 1 פחית קרם קוקוס השף הלבן- להשאיר בצד 2 כפות לציפוי
- 1 ביצה
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 2 כפות שמרים יבשים
- 100 גרם תחליף חמאה על בסיס קוקוס מומס\שמן
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 3/4 כוס מים לפי הצורך
- 1 כף שטוחה מלח
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה עם 2 כפות קרם קוקוס
- שומשום שחור
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים והסוכר, מערבלים דקה ויוצרים גומה.
-
02.
בגומה מניחים את הביצה, הצימוקים, המלח, השומן ואת קרם הקוקוס.
-
03.
לשים את הבצק כ-6 דקות ותוך כדי מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד.
טיימר מופעל
-
04.
לאחר הלישה מתפיחים בקערה משומנת ומכוסה לשעה.
-
05.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 60 גרם.
-
06.
מגלגלים ללחמניית בריוש עגולה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
-
07.
מברישים בביצה טרופה עם קרם קוקוס ומתפיחים ל- 25 דקות.
טיימר מופעל
-
08.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד השחמה ומגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים