לחמניות קרם קוקוס וצימוקים - מתכון ללחמניות רכות | השף הלבן

לחמניות קרם קוקוס וצימוקים

לחמניות עם צימוקים שמקבלות מרקם רך במיוחד בזכות קרם הקוקוס שבבצק ויוצרות טעם של בריוש

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אינס ינאי

המרכיבים ל18 מנות:

מרכיבים:
  • 1 פחית קרם קוקוס השף הלבן- להשאיר בצד 2 כפות לציפוי
  • 1 ביצה
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 100 גרם תחליף חמאה על בסיס קוקוס מומס\שמן
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס מים לפי הצורך
  • 1 כף שטוחה מלח
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה עם 2 כפות קרם קוקוס
  • שומשום שחור
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים והסוכר, מערבלים דקה ויוצרים גומה.

  • 02.

    בגומה מניחים את הביצה, הצימוקים, המלח, השומן ואת קרם הקוקוס.

  • 03.

    לשים את הבצק כ-6 דקות ותוך כדי מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 04.

    לאחר הלישה מתפיחים בקערה משומנת ומכוסה לשעה.

  • 05.

    לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 60 גרם.

  • 06.

    מגלגלים ללחמניית בריוש עגולה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

  • 07.

    מברישים בביצה טרופה עם קרם קוקוס ומתפיחים ל- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 08.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד השחמה ומגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)