לחמניות מבצק גבינה ממולאות גבינה - השף הלבן

לחמניות מבצק גבינה ממולאות גבינה

לחמניות רכות ואוויריות עם גבינה נימוחה בטעם מושלם

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות מבצק גבינה ממולאות גבינה
צילום: בתיה שורק עיצוב: בתיה שורק

המרכיבים ל 8-10 מנות:

מצרכים לבצק:
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 גביע ( 250 גר') גבינה לבנה תנובה
  • 1/2 כוס עלי זעתר / אורגנו טריים (לא חובה)
  • 1/4 כפית מלח
מצרכים למלית:
  • 50 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 50 גרם בולגרית פיראוס מפוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

  • 02.

    מעבירים למשטח מקומח מעט ולשים עד ליצירת כדור אחיד.

  • 03.

    חותכים ל -8 חתיכות, ובעזרת הידיים פותחים כל חתיכה ומשטחים לקבלת עיגול.

  • 04.

    מניחים במרכז את הגבינות, סוגרים את הקצוות פנימה וצובטים, כך שמתקבלת כדור סגור. כך חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.

  • 05.

    במחבת משומנת מעט, מניחים את הכדורים ופוחסים אותם מעט.

  • 06.

    מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. (יש להפוך כמה פעמים ותוך כדי מעט "למעוך" בעזרת תרווד).

  • 07.

    מומלץ להגיש חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(134)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.