לחמניות מבצק גבינה ממולאות גבינה | השף הלבן

לחמניות מבצק גבינה ממולאות גבינה

לחמניות רכות ואוויריות עם גבינה נימוחה בטעם מושלם

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לחמניות מבצק גבינה ממולאות גבינה
צילום: בתיה שורק עיצוב: בתיה שורק
המרכיבים ל8-10 מנות:
מצרכים לבצק:
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 גביע ( 250 גר') גבינה לבנה תנובה
  • 1/2 כוס עלי זעתר / אורגנו טריים (לא חובה)
  • 1/4 כפית מלח
מצרכים למלית:
  • 50 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 50 גרם בולגרית פיראוס מפוררת
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערה מניחים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

  • 02.

    מעבירים למשטח מקומח מעט ולשים עד ליצירת כדור אחיד.

  • 03.

    חותכים ל -8 חתיכות, ובעזרת הידיים פותחים כל חתיכה ומשטחים לקבלת עיגול.

  • 04.

    מניחים במרכז את הגבינות, סוגרים את הקצוות פנימה וצובטים, כך שמתקבלת כדור סגור. כך חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.

  • 05.

    במחבת משומנת מעט, מניחים את הכדורים ופוחסים אותם מעט.

  • 06.

    מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. (יש להפוך כמה פעמים ותוך כדי מעט "למעוך" בעזרת תרווד).

  • 07.

    מומלץ להגיש חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(115)