מתכון מאפה גבינות מיוחדות | השף הלבן

מאפה גבינות מיוחדות

מאפה שבועות פיקנטי, טעים ומהיר הכנה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה גבינות מיוחדות
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית מאפים מלבנית:

  • 1 חבילת גבינת כנען 5% (500 גרם)"השף הלבן"
  • 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת
  • 200 גרם גבינת קצ׳קבל גלעד של תנובה מגוררת
  • 3 ביצים מופרדות
  • ¼ כפית אגוז מוסקט מגורר
  • ¼ כוס פירורי לחם
  • מלח ים לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • חמאה לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה או מלבנית במעט חמאה.

  • 02.

    בקערה גדולה, מניחים את גבינת הכנען ובעזרת מזלג מועכים למחית חלקה. מוסיפים את הגבינות המגוררות ומערבבים היטב. מוסיפים את החלמונים, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

  • 03.

    במיקסר או בקערה ומיקסר ידני, מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מקפלים את החלבונים לתערובת.

  • 04.

    יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. מפזרים מעל את פירורי הלחם.

  • 05.

    אופים בתנור כ- 30 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מניחים להתקרר מעט לפני שפורסים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(605)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.