לחמניות ממולאות בחביתה עם פתיתי גבינה
חביתה חמה ופריכה בתוך לחמנייה זה טעים. חביתה אותה אופים בתוך הלחמנייה זה אפילו יותר טעים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אסף אמברם
עיצוב: אסף אמברם
המרכיבים ל2 מנותלחמניות:
- 2 לחמניות בינוניות (רצוי עם קרום עבה)
- 6 ביצים
- 1/2 כוס פתיתי גבינה
- 1 בצל ירוק פרוס דק
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
• חותכים את חלקה העליון של כל לחמנייה ומרוקנים את רוב תוכנה כדי ליצור פתח למילוי.
-
03.
• קולים את הלחמניות בתנור כ-7 דקות, מוציאים ומצננים מעט. משאירים את התנור פועל.
טיימר מופעל
-
04.
• טורפים ביצים עם פתיתי גבינה ובצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים את תערובת הביצים לתוך הלחמניות.
-
05.
• אופים כ-15 דקות עד שתערובת הביצים מזהיבה ומתייצבת היטב. מגישים מייד.
טיימר מופעל
הידעת?
כדי לסייע לגדילה והתפתחות תקינים חשוב לאכול מגוון ומאוזן ולהקפיד על ארוחת בוקר וארוחת עשר בריאות. המנה מכילה 57% מנת הסידן היומית המומלצת לגילאי 4-8.
הכנת? כאן מדרגים