שלוש רעיונות לפיצה ממכרת
כמובן שכולם מכירים את הגרסה הקלסית לפיצה אשר יכולה לכלול שלל תוספות כמו פטריות, זיתים או תירס, אך האם ידעתם שמאכל זה יכול להיות ממכר אף יותר? אספנו עבורכם מספר הצעות לפיצות ממכרות במיוחד שאתם פשוט חייבים לנסות.

פיצה היא מאכל מהנה שאנשים רבים אוהבים ואין זה מפתיע כלל. המאכל הנצחי הזה שהופך כל בילוי עם חברים ובני משפחה לחוויה משמחת, הוא השילוב המושלם בין בצק אוורירי ורך, רוטב עגבניות באיזון תבלינים מושלם וגבינה נמסה ונמתחת. כמובן שכולם מכירים את הגרסה הקלסית לפיצה אשר יכולה לכלול שלל תוספות כמו פטריות, זיתים או תירס, אך האם ידעתם שמאכל זה יכול להיות ממכר אף יותר? אספנו עבורכם מספר הצעות לפיצות ממכרות במיוחד שאתם פשוט חייבים לנסות.
פיצת מקרוני וגבינה
ביסודה פיצה היא מאכל מושחת במיוחד שלא אוכלים כל יום. אם כבר מדובר במאכל אותו אוכלים מדי פעם, מדוע שלא יהיה מושחת אף יותר עם תוספת מהפנטת של מקרוני וגבינה? זהו שילוב של שני מאכלים אהובים בביס אחד ואין טוב מזה.
כדי להכין את הבסיס למאכל תוכלו להתבסס על מתכון לפיצה קלסי המותאם לטעמכם. יש מי שמעדיף בצק עבה יותר ויש מי שמעדיף בצק דק, יש מי שאוהב רוטב עגבניות מתקתק ויש מי שמעדיף חמצמץ, כל האפשרויות הללו יתאימו לתוספת המגניבה הזו.
את הכנת המקרוני והגבינה תוכלו לעשות בקלות רבה באמצעות רכישה של אריזה מוכנה. עקבו אחר המתכון ובמהרה תהיה לכם מנת מקרוני וגבינה אידיאלית. אם תרצו משהו ביתי יותר ועם פחות תוספים מלאכותיים, תוכלו גם להכין מקרוני וגבינה ביתי ללא בעיה. את הפיצה והמקרוני והגבינה יש לאפות יחד למשך כעשר דקות בלבד ויש לכם מנה מפתיעה ועשירה בטעמים.
אם תרצו להבטיח שבצק הפיצה שלכם יהיה לא פחות ממושלם, מומלץ להקפיד להתפיח את הבצק במקרר כיממה לפני הכנת המנה. אם אתם רוצים להכין את כל המנה ביום אחד, חשוב שתקציבו לפחות כשלוש שעות להתפחה כדי שיתקבל בצק אוורירי ורך.
פיצה לבנה עם תרד וארטישוק
אומנם הפיצה המסורתית היא בעלת שכבה של רוטב עגבניות, אך ישנן גם פיצות לבנות בעלות שכבת שמנת עשירה בתבלינים מפתים כמו אגוז מוסקט. לפיצות הלבנות בדרך כלל יתאימו תוספות ירוקות שיוסיפו לא רק טעמים משובחים אלא גם צבע מושך למה.
להכנת פיצה לבנה עם תרד וארטישוק מומלץ להשתמש בתרד טרי ובלבבות ארטישוק מפחית שימורים. את התרד יש לאדות כדי שיתרכך, אך חשוב לסנן את הנוזלים היטב כדי שלא תתקבל פיצה רטובה.
אם ארטישוק ותרד אינן נשמעות לכן כמו תוספות אידיאליות לטעמכם, ישנן שלל תוספות אחרות שתוכלו לנסות לשלב עם הפיצה הלבנה. אנו ממליצים לנסות שילוב של עגבניות ובצל או שילוב של בטטה וכרישה. בכלל, כאשר מדובר בתוספות לפיצה הרשו לעצמכם להיות יצירתיים ולפזר תוספות ביד רחבה. בסופו של דבר הפיצה המושלמת עבורכם תהיה זו שתתהדר בתוספות שאתם הכי אוהבים, אך חשוב להתנסות כדי לגלות טעמים חדשים.
עוד טיפ נפלא להכנת הפיצה המושלמת היא להשתמש בגבינה הנכונה. הגבינה המתאימה והמסורתית ביותר לפיצה היא כמובן המוצרלה. המרקם ואחוזי השומן בגבינה זו מאפשרים יצירה של שכבת גבינה עסיסית ורכה מאין כמוה. אם אתם רוצים תוספת טעם תוכלו להשתמש גם בגבינה קשה מגוררת לצד המוצרלה, כמו פרמזן למשל.
פיצת תותים ומסקרפונה
מי אמר שפיצה חייבת להיות אך ורק מלוחה? בשנים האחרונות גילו סועדים רבים את הקסם הרב של הפיצות המתוקות, לכן בחרנו להביא בפניכם אפשרות לפיצה שכזו גם כאן. בהכנת בצק הפיצה המתוקה חשוב להקפיד להשתמש כמובן בפחות מלח מאשר בהכנת בצק פיצה קלסית.
באשר לרוטב הפיצה כל שתצטרכו לעשות הוא לערבב גבינת מסקרפונה עם אבקת סוכר, יחדיו עם מעט תמצית לימון ותמצית וניל. החמיצות הלימונית תאזן באופן מושלם את הטעם המתוק של גבינת המסקרפונה והתותים. אם תותים אינם בעונה או שאינכם אוהבים אותם, תוכלו ללא בעיה להחליפם בכל פרי טרי אחר שאתם אוהבים כמו אגסים, בננה או פירות יער.
ישנן אפשרויות רבות ומגוונות להכנת פיצות מתוקות. אפשרות אחת היא להכין פיצה עם רוטב שוקולד עם מרשמלו צרוב. אם אתם אוהבים קינוחי תפוחים, תוכלו להכין פיצה בשילוב רוטב קרמל ותפוחים מבושלים בקינמון. גם פיצה עם חמאת בוטנים ופצפוצי שוקולד תהיה אפשרות נפלאה. גם כאן האפשרויות לתוספות רבות ואתם תוכלו להתאימן לטעמכם האישי.
