בלוג - המדריכים הכי חמים בתחום הקולינריה | השף הלבן

מגזין הבישול של השף הלבן: מדריכים, טיפים והשראה

ברוכים הבאים למגזין של השף הלבן. המדריכים, הטיפים והעצות שלנו יעזרו לכם לשדרג כל ארוחה ולהפוך למאסטרים במטבח.

עוגת בנטו

עוגת יום הולדת חד קרן? אאוט! ככה חוגגים היום

אם בעבר עוגות בצק סוכר עם דמויות אולטרה-מתוקות וצבעוניות היו הסטנדרט, היום יותר ויותר ישראלים מתאהבים בטרנד הקוריאני של עוגות הבנטו, ובעוגות ייחודיות נוספות. קבלו הצצה לבחירות החדשות והמתוקות

מלונדון ועד לאמסטרדם, דרך המטבח הביתי שלכם – מדריך העוגיות האולטימטיבי

בין אם אנחנו מדברים על עוגיות טרנדיות כמו עוגיית אמסטרדם, עוגיות הענק שמשגעות את כולם, או על עוגיות שוקולד צ'יפס – יש כמה עקרונות שיאפשרו לכם להכין עוגיות טובות יותר וליהנות מהן. ככה עושים את זה

הפנקייק המושלם – יש יותר מאחד כזה

בעוד שרוב העולם מתייחס לפנקייק בתור קינוח שאוכלים ממנו רק קצת בסוף הארוחה, הדרך הנכונה להתייחס אליו היא דווקא בתור מנה בפני עצמה, שמגיע לה לעמוד במרכז הבמה
טבלת המרת מידות ומשקלים של השף

טבלת המרת מידות ומשקלים של השף הלבן

נכנסים לפאניקה כאשר מידות המצרכים מצוינות בגרם/מ"ל ולא בנפחי הכלים שאתם רגילים לעבוד איתם? אין סיבה לדאגה - השף הלבן כאן בשבילכם עם לוח המרת מידות, משקלים ונפחים המפורט ביותר. קדימה, למטבח!

הסודות של המאסטר בשמרים לעוגות שמרים מושלמות

אפשר למצוא היום בקלות מתכונים למגוון עוגות טעימות ומרשימות, שמכינים ממגוון חומרי גלם מעולים, אבל אין כמו שמרים הם מעניקים לנו פידבק תוך כדי הכנה, ומעניקים טעם מעולה שכולם אוהבים. הנה הטיפים לתוצאה שכולם אוהבים

סלמון בתנור: דרך ההכנה האולטימטיבית

איך הופכים מנה פשוטה כמו סלמון בתנור למנה מעניינת, ומה עושים כדי שהדג לעולם לא יתייבש?

עוגיות או לא להיות – 2 סודות + 3 תשובות לשאלות נפוצות

אי אפשר שלא לאהוב אותן: הן קטנות, מתוקות, נראות נפלא ומשדרגות כל מפגש או ישיבה. עוגיות הן חלק נפלא מהחיים. רוצים להכין? ככה משדרגים

איך מכינים את עוגת המייפל המושלמת? קונדיטורית מפרטת

החוק הראשון של עוגת מייפל – פשוט תכינו עוגת מייפל. אל תתנו לטיפים לבלבל אתכם, מדובר בעוגה בחושה שכולם יכולים להכין, ואפשר אפילו להפוך אותה לפרויקט עם הילדים. שטפו ידיים, הכינו את המצרכים (כדאי לפני הכל לוודא שיש לכם מייפל) – ואנחנו מתחילים.

עוגת ביסקוויטים עשירה בחלבון – ככה עושים את זה היום

למה כדאי להעשיר גם מתכוני קינוחים ועוגות בחלבון? איך עושים את זה? מומחית לחדשנות תזונתית חושפת את הסודות לעוגת ביסקוויטים ומגוון קינוחים עשירים לא רק בטעם, אלא גם ברמת הערכים התזונתיים

עוגת גבינה ופירורים עם טוויסט

אחת מהקלאסיקות של עוגות הגבינה היא ללא ספק עוגת גבינה פירורים. היא תמיד טעימה ואהובה, וגם אין הרבה סיכוי להרוס אותה. ולמרות שהיא כל כך מוצלחת, כולנו אוהבים להתחדש ולגוון מדי פעם. בעוד שלא מחליפים מלית מנצחת (בדרך כלל) – בפירורים אפשר לגוון, ואפילו רצוי.

השידוך המושלם לעוגות גבינה חלומיות: בצק פריך

בצק פריך הוא השידוך האולטימטיבי בתור תחתית לעוגה, אבל הוא עובד אפילו טוב יותר כשמדובר בעוגות גבינה. הבצק מוסיף מרקם חדש ומיוחד לעוגת הגבינה ומדגיש את הטעם והעושר שלה. רוצים לדעת איך לשלב בצק פריך כדי להגיע לעוגת הגבינה המושלמת? הנה טיפים ורעיונות ל-3 עוגות גבינה עם בצק פריך

5 טכניקות אולטימטיביות להכנת טופו

לא חייבים להיות טבעונים כדי ליהנות מהיתרונות של הטופו. זהו חומר גלם שאפשר לעשות איתו כמעט הכל - מנשנוש פיצה ועד לשווארמה. מנטורית הטופו שחוקרת אותו כבר יותר מ-15 שנים חושפת את הסודות הכי טעימים

סיפור הצלחה מתוקה - עוגת גבינה אפויה

מה הטרנד הכי חם היום בעוגות גבינה אפויות, ואיך דואגים שעוגת הגבינה שלכם תצא מוצלחת בכל פעם?

סודות הכנאפה – איך דואגים שהכנאפה תמיד תהיה במיטבה ואיך נותנים לכנאפה טעם מיוחד שאין בשום מקום אחר?

שרית ענוים, קונדיטורית. בעבר מכרה קינוחים בהתאמה אישית לבתי קפה ומסעדות, והיום בעלת העסק הראשון בישראל לקינוחי למינגטון.

עוגת תפוזים?! תנו צ'אנס לעוד הדרים

תפוזי דם, אשכוליות ועוד מגוון אפשרויות – קבלו דרכים חדשות להכין את עוגת התפוזים הקלאסית

הארוחה הטעימה ביותר ביום - מסביב לעולם

אומרים שארוחת הבוקר היא החשובה ביותר ביום. אנחנו לא רוצים להתווכח, או לתמוך באמירה הזו, אבל זו בהחלט הארוחה עם הפוטנציאל הכי גדול להיות הטעימה ביותר ביום. מוצרי החלב הקלילים מתאימים לארוחה ראשונה ו"התנעה" של הבטן, ואפשר לגוון ולהגיע לתוצאות מפתיעות, עם ניחוח של חו"ל

שקשוקה כתומה, ירוקה ואפילו ורדרדה

קבלו את המנה הקלאסית באריזה חדשה

הטריק לעוגה מהסרטים, כך שתמיד יהיה לכם מה להגיש לאורחים

מסתבר שיש דרך להקפיא עוגה ולשמור עליה במיטבה – ככה עושים את זה