בול צ'יה ומנגו עם יוגורט GO וקוקוס | השף הלבן

בול צ'יה ומנגו

שילוב מנצח של מרקמים וטעמים בבול צ'יה מפנק. יוגורט GO מעורבב עם צ'יה ודבש. מוגש עם מנגו טחון, קוקוס קלוי, אגוזי מלך ואוכמניות טריות. תוספת של קראנץ' תות או גרנולה מוסיפה טוויסט מרענן ופריך. מנה קלה להכנה שמתאימה לפתוח את היום או להנות מנשנוש מתוק במהלך היום.

מאת: איתי שפיגל
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בול צ'יה ומנגו
צילום: דויד מויאל

המרכיבים ל1 מנה:

מרכיבים:
  • צ'יה שהושרתה במים
  • גביע 1 של יוגורט GO
  • 40 גרם דבש
  • 50 מנגו קפוא טחון
  • 30 גרם סיידר תפוחים
  • 10 גרם קוקוס קלוי טחון
  • 3 גרם קראנץ תות טחון / גרנולה שיש בבית
  • 8 אוכמניות
  • אגוזי מלך טחונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בגביע אחד של יוגורט מערבבים 2 כפות של צ'יה שהושרתה במים, דבש, מערבבים הכל ושופכים לקערה.

  • 02.

    מפזרים את הקוקוס הקלוי בשורה.

  • 03.

    במרכז מפזרים את המנגו (אחרי שטחנו את המנגו עם הסיידר תפוחים).

  • 04.

    מפזרים את אגוזי המלך הטחונים ומעל 8 אוכמניות.

  • 05.

    מתכון לצ'יה: ממלאים כוס מדידה בצ'יה, שופכים אותה לקופסת 2 ליטר, ממלאים עד חצי מגובה הקופסא מים פושרים וממתינים בין 20 דק לחצי שעה. מסננים.

  • 06.

    מתכון לרוטב מנגו: בבלנדר שמים 50 גרם מנגו קפוא, 20 מ"ל מים, 20 מ"ל סיידר וטוחנים (מרקם סמיך וחלק).

הכנת? כאן מדרגים
(0)