מתכון כנפי עוף בסויה ודבש | השף הלבן

כנפי עוף בסויה ודבש

מתכון מנצח לכנפי עוף ברוטב סויה ודבש שאי אפשר להפסיק לאכול

מאת: השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפי עוף בסויה ודבש

המרכיבים ל 8 מנות:

מרכיבים:
  • 2 ק"ג כנפי עוף טרי
  • 5 שיני שום טרי קצוצות דק
  • שליש כוס רוטב סויה
  • שליש כוס רוטב טריאקי
  • חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • חצי כוס דבש
להגשה:
  • בצל ירוק קצוץ דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים סיר עם 4 ליטר מים ומבשלים את הכנפיים.

  • 02.

    רק לאחר רתיחה מלאה למשך 10 דקות - לנקות את השומן המיותר וכמובן את כל השערות מהכנף ע"י סכין קטן (בשיטה זו קל מאוד).

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    כמו כן, הרתיחה המלאה של המים שומרת שהכנף לא תאבד מטעמה הטבעי.

  • 04.

    מוציאים את הכנפיים למסננת.

  • 05.

    מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומשרים במרינדה שנוצרה למשך 3 שעות.

  • 06.

    מוציאים מהנוזלים את הכנפיים ומניחים על הגריל לצריבה קלה, הופכים פעם אחת, צולים מצד שני ומגישים. 

הכנת? כאן מדרגים
(148)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.