מתכון עוגת שוקולד לבן לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד לבן לפסח

עוגת שוקולד לבן לפסח, טעימה וקלה מאוד להכנה

מאת: אילה קבלו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד לבן לפסח

המרכיבים לתבנית 26:

  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • פודינג בטעם שוקולד
  • 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • מעט שוקולד חלב (לגירוד מעל העוגה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר.

  • 02.

    להוסיף החלמונים ואינטנט שוקולד. לאפות בתבנית 26 משומנת כ- 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 03.

    להמיס על האש שוקולד לבן ב1 מיכל שמנת מתוקה ולקרר במקרר לפחות שעה.

  • 04.

    להוסיף מיכל שני של שמנת מתוקה ולהקציף שתי התערובות עד לקבלת קצף אחיד.

  • 05.

    לצקת על העוגה כשהיא קרה ולגרד מעל שוקולד חלב.

הכנת? כאן מדרגים
(121)