המרכיבים ל 35 עוגיות:
									המקרונס:
								
															- 15 חלבונים
- 150 גרם סוכר
- 900 גרם אבקת סוכר (8 כוסות)
- 450 גרם שקדים טחונים מולבנים (6 כוסות)
- 1 כפית נס קפה
- מילוי שוקולד מריר
- 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
- 250 גרם שוקולד מריר של כרמית
הוראות הכנה:
- 
								01.
								אופן הכנת המקרונס: 
- 
								02.
								מחממים תנור ל- 160 מעלות 
- 
								03.
								מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף. 
- 
								04.
								מנפים לקערה את אבקת הסוכר ואבקת השקדים ומקפלים לתוך הקצף. 
- 
								05.
								מוסיפים את הנס קפה. 
- 
								06.
								מזלפים עיגולים בקוטר 3 סמ' על גבי נייר האפייה. 
- 
								07.
								מניחים את התבנית בטמפרטורת החדר כ- 30 דקות. טיימר מופעל
- 
								08.
								אופים למשך 20 דקות עד להתייבשות המקרונס. טיימר מופעל
- 
								09.
								מצננים ומשחררים מנייר האפייה. מילוי גנאש שוקולד מריר: 
- 
								10.
								מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד, ממתינים כשתי דקות ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. 
- 
								11.
								מקררים במקרר עד שהתערובת הופכת לאלסטית ונוחה לזילוף. 
- 
								12.
								מזלפים על מחצית מבסיסי המקרונס ומכסים במקרון נוסף. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									


