סלט ביצים ותירס
שפית ליטל ארזי משתפת אותנו במתכון עשיר לסלט ביצים ותירס קר. ארוחה שלמה בכריך
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: שפית ליטל ארזי
עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל 3 מנות:
- 6 ביצים קשות קצוצות גס
- 250 גרם תירס "סנפרוסט" מבושל לפי הוראות יצרן
- חופן ארוגולה קצוצה
- 3 כפות גדושות מיונז
- 1/2 לימון סחוט
- 1 כף רוטב צ'ילי חריף
- מלח
- 2 כפות גרעיני דלעת
- 2 כפות צנוברים
הוראות הכנה:
-
01.
א. מיונז מתובל- מערבבים בקערה את המיונז, לימון, הצ'ילי החריף ומלח.
-
02.
ב. קולים את גרעיני הדלעת והצנוברים על מחבת יבשה וחמה, עד שהגרעינים מתפצפצים.
-
03.
ג. הרכבה- בקערה עמוקה, מערבבים את הביצים, התירס, הארוגולה והמיונז המתובל, מפזרים מעל את גרעיני הדלעת והצנוברים
הכנת? כאן מדרגים