מתכון סלט ביצים ותירס | השף הלבן

סלט ביצים ותירס

שפית ליטל ארזי משתפת אותנו במתכון עשיר לסלט ביצים ותירס קר. ארוחה שלמה בכריך

מאת: שפית ליטל ארזי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ביצים ותירס
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 6 ביצים קשות קצוצות גס
  • 250 גרם תירס "סנפרוסט" מבושל לפי הוראות יצרן
  • חופן ארוגולה קצוצה
  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 כף רוטב צ'ילי חריף
  • מלח
  • 2 כפות גרעיני דלעת
  • 2 כפות צנוברים

הוראות הכנה:

  • 01.

    א. מיונז מתובל- מערבבים בקערה את המיונז, לימון, הצ'ילי החריף ומלח.

  • 02.

    ב. קולים את גרעיני הדלעת והצנוברים על מחבת יבשה וחמה, עד שהגרעינים מתפצפצים.

  • 03.

    ג. הרכבה- בקערה עמוקה, מערבבים את הביצים, התירס, הארוגולה והמיונז המתובל, מפזרים מעל את גרעיני הדלעת והצנוברים

הכנת? כאן מדרגים
(306)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.