מתכון פרלינים "פררו רושה" כשרים לפסח | השף הלבן

פרלינים "פררו רושה" כשרים לפסח

אוהבים "פררו רושה"? קבלו פרלינים בטעם של הקינוח האהוב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרלינים

המרכיבים ל 60 מנות:

לפרלינים:
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
לגלגול:
  • בוטנים קלויים גרוסים (ללא מלח)
  • קוקוס קלוי
  • אבקת קקאו באיכות משובחת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמנת עד שתגיע לסף רתיחה

  • 02.

    מוסיפים את השוקולד, שבור לקוביות

  • 03.

    מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה

  • 04.

    מצננים בטמפרטורת החדר ואח"כ במקרר

  • 05.

    יוצרים כדורים קטנים

  • 06.

    מגלגלים בבוטנים/קוקוס/קקאו

  • 07.

    שומרים במקרר/במקפיא

הכנת? כאן מדרגים
(78)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.