מתכון שניצל קראנצ'י | השף הלבן

שניצל קראנצ'י

הילדים בחופשה? זה זמן טוב לפנק אותם עם שניצל עסיסי עם ציפוי פריך ומתפצפץ

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שניצל קראנצ'י

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 500 גרם חזה עוף או חזה הודו טרי
  • ביצה טרופה
  • 4 כפות קמח
  • 1 שקית פירורי לחם איכותיים
  • שמן לטיגון (מומלץ קנולה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את החזה המנוקה לפרוסות.

  • 02.

     משטחים את הפרוסות עם פטיש שניצלים בהתאם לעובי שאוהבים, שניצל דק דק או שמנמן ועבה.

  • 03.

     מקמחים היטב את פרוסות החזה- ניתן לקמח שניצל אחד אחד על ערימת קמח בצלחת, אבל אפשר גם הרבה שניצלים בבת אחת, ע"י הכנסתם יחד עם הקמח לשקית ניילון אטומה ותפוחה וניעור חזק של השקית, כך שהקמח יצפה היטב את כל השניצלים.

  • 04.

    טובלים את השניצלים המקומחים בביצה הטרופה ואז טובלים אותם בפרורי הלחם. לוודא שהם מצופים היטב.

  • 05.

     מוודאים שהשמן במחבת חם דיו (סימן טוב לכך הוא פירור של פרורי לחם בביצה, שיוצר בועות סביבו כשמכניסים אותו למחבת) ומכניסים את השניצלים למחבת בזהירות רבה (סכנת השפרצת שמן רותח). 2-3 דקות של טיגון מכל צד עד שהם מזהיבים, מספיקים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מוציאים קודם לצלחת עם נייר סופג, כדי להספיג שמן מיותר ורק אז מעבירים לצלחת הגשה. מומלץ לאכול שניצל כשהוא חם וטרי, אפשר עם רטבים שאוהבים, קטשופ, חרדל וכו'.

הכנת? כאן מדרגים
(477)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.