צ'אי קרמל מלוח עם משקה שיבולת שועל
טרנד הקרמל מלוח כאן כדי להישאר! קבלו מתכון לצ'אי חורפ ומפנק בטעם קרמח מלוח עם משקה שיבולת שועל שיוצרים את שילוב הטעמים המושלם
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל כוס אחת:
- 1 כוס משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 1 תיון צ'אי קרמל מלוח מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
- 3-4 כפות קצפת צמחית "השף הלבן" מוקצפת
- 2 כפיות קרמל טבעוני לקישוט הכוס והקצפת
הוראות הכנה:
-
01.
מקשטים כוס הגשה במעט קרמל ומוסיפים תיון צ'אי קרמל מלוח
-
02.
מקציפים משקה BARISTA שיבולת שועל במקציף חלב עד לקבלת קצף עשיר ויציב
-
03.
מוזגים את המשקה המוקצף לכוס עם התיון ומערבבים
-
04.
מוסיפים את הקצפת, מקשטים ברוטב קרמל מלוח ומגישים מיד
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים