פשטידת גבינות עשירה בחלבון | השף הלבן

פשטידת גבינות עשירה בחלבון

עשיתם אימון ערב ובא לכם משהו קליל ועשיר בחלבון לארוחת הערב? יש לנו מתכון מושלם לפשטידת גבינות עם אבקת החלבון של GO שאפשר גם להפוך בקלות לפשטידת ירקות!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת גבינות עשירה בחלבון
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל6-8 מנות:

  • 3 גביעים (750 גרם) קוטג' 5% תנובה
  • 4 ביצים
  • 100-150 גרם גבינת פטה או בולגרית "פיראוס"
  • 1 כוס (100 גרם) פתיתי עמק
  • 1/4 כפית פלפל לבן או שחור
  • קורט מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • 3 שקיות/מנות (102 גרם) אבקת חלבון של תנובה GO ללא תוספת טעם
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

  • 02.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הפשטידה ומעבדים לבלילה אחידה.

  • 03.

    יוצקים לתבנית ואופים 40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    מכבים תנור ומשאירים בו את הפשטידה 15 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מצננים מעט לפני ההגשה להקלת החיתוך למנות.

הידעת?

טיפ: רוצים פשטידת ברוקולי, בטטה או כרובית? מכינים חצי כמות של פשטידת גבינה, מוסיפים כ-3 כוסות של ירק צלוי או מבושל לבלילה ואופים לפי ההוראות במתכון.

הכנת? כאן מדרגים
(13)