מאפה ברוקולי וגבינות ללא גלוטן - מתכון דל קלוריות | השף הלבן

מאפה ברוקולי וגבינות ללא גלוטן

שומרים על המשקל? קבלו מתכון למאפה ברוקולי וגבינות נפלא שיש בו רק 127 קלוריות למנה. הוסיפו סלט ליד ואתם מסודרים!

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6:

  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 שקית פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
  • 2 ביצים
  • 1 גביע קוטג' 5% "תנובה"
  • 200 בולגרית "פיראוס" 5% מפוררת
  • 2 כוסות פצפוצי אורז לא ממותקים בטעם טבעי
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20x30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים שמן זית במחבת

  • 02.

        מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים את הברוקולי, מטגנים כ- 5 דקות עד שאין נוזלים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

        מערבבים בקערה את הבצל והברוקולי עם שאר המרכיבים ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.