סלט דלורית צלויה, עלי ביבי, אגוזים, חמוציות ופרובטו | השף הלבן

סלט דלורית צלויה, עלי ביבי, אגוזים, חמוציות ופרובטו

סלט עשיר בטעמים שהוא ארוחה קלה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט דלורית צלויה, עלי ביבי, אגוזים, חמוציות ופרובטו
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 4 כוסות קוביות 1 סמ"ר דלורית
  • מלח, פלפל
  • 1 כף שמן זית
  • 200 גרם עלי בייבי
  • 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, קצוצים
  • 3 כפות חמוציות קצוצות
  • 150 גרם גבינת פרובטו עיזים מעודנת 5% "פיראוס", חתוכה לקוביות של 1 ס"מ
לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כפית דבש
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מפזרים בתבנית את קוביות הדלורית, בוזקים מלח, פלפל ומזלפים מעט שמן זית. אופים כ 20-25 דקות עד שהדלורית רכה וזהובה. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    טורפים בקערת את מרכיבי הרוטב. מצרפים את כל מרכיבי הסלט, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)