דפי אורז ממולאים ברצועות חזה עוף בתיבול צ'ילי מתוק וירקות טריים
לא תאמינו כמה קל ומהיר להכין את המנה האסיתית הנפלאה הזאת! והפעם גרסה טעימה במיוחד עם רצועות עוף בתיבול צ'ילי וירקות
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3-4:
- 1 חבילת דפי אורז
לרוטב:
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק "אוליביה"
- 3 כפות רוטב סויה "אוליביה"
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כפית צ'ילי גרוס יבש / צ'ילי טרי קצוץ
- מיץ מלימון שלם
- 1 שן שום כתושה
- 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף"
- 1 כף שמן שומשום
- 1 גזר קלוף חתוך לרצועות דקות
- 1 מלפפון חתוך לרצועות דקות
- 8 גבעולי בצל ירוק חתוכים לשלושה חלקים
- 1/2 כרוב אדום בינוני חתוך לרצועות דקות
הוראות הכנה:
-
01.
מקפיצים את רצועות העוף במחבת כ - 5 דקות עם כף שמן ומצננים.
טיימר מופעל
-
02.
טובלים דף אורז במים ומניחים על מגבת נקייה. מסדרים עליו את הירקות ואת רצועות העוף, מקפלים פנימה את שני הצדדים, ומגלגלים מהצד הפתוח עד שמתקבל רול מהודק.
-
03.
מערבבים את מרכיבי הרוטב, שופכים לקערה קטנה ומגישים ליד.
הכנת? כאן מדרגים