מתכון סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף | השף הלבן

סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף

סלט שאפשר להכין יום-יומיים מראש

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1/2 כרוב סגול פרוס דק
  • 1 תפוח עץ (מכל סוג) מגולען, חתוך לרבעים ופרוס דק
  • 2 גזרים קלופים חתוכים בעזרת קולפן לרצועות דקות
  • 2 ענפי סלרי פרוסים
  • 4-5 כפות חומץ תפוחים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף", מוכנות לפי ההוראות על האריזה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט קוביות העוף ומניחים ל-10 דקות לספיגת טעמים. מוסיפים את קוביות העוף, מערבבים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.