אוהבים קינואה? אתם חייבים לנסות את הסלט הזה! דלורית צלויה ממולאת בסלט של קינואה, עוף, משמש מיובש ושקדים קלויים זאת מנה מיוחדת לחובבה הקינואה שאפשר להכין בקלות. למתכון המלא היכנסו לאתר של השף הלבן! | השף הלבן

דלורית צלויה ממולאת בסלט של קינואה, עוף, משמש מיובש ושקדים קלויים

סלט הקינואה-נתחוני עוף הזה מעולה כמו שהוא. כשהוא ממלא דלורית צלויה זו מנה מיוחדת וחגיגית שמכינים בקלות

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דלורית צלויה ממולאת בסלט של קינואה ועוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

לסלט:
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 חבילת נתחוני עוף זעתר או טעם אחר "טירת צבי"
  • 3 כפות משמש מיובש קצוץ דק
  • 3 כפות שקדים קלויים קצוצים
  • 3 כפות גבעולי סלרי קצוץ דק
  • 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 2 דלוריות חצויות לאורכן, נקיות מגרעינים
  • 1 כף סילאן
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 1 כפית תימין או רוזמרין או מרווה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את חצאי הדלוריות בתבנית. מברישים בסילאן, מזלפים שמן זית, בוזקים מלח, פלפל ותימין ואופים כ 35 דקות עד שמזלג ננעץ בקלות בבשר הדלורית.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 02.

    מערבבים את מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. ממלאים את חצאי הדלורית בסלט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)