מאפינס תירס טבעוני – טעים להפליא | השף הלבן

מאפינס תירס טבעוני

כבר לא צריך לחפש מה מכינים הערב לאכול.. מתכון למאפינס תירס שעונה על כל הדרישות: הכנה מהירה וקלה, טבעוני והטעם מושלם!

מאת: סבינה ולדמן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: דיאנה לידנר

המרכיבים ל 12:

  • 1 כוס גרגרי תירס סנפרוסט
  • 1 גמבה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 כפות עירית קצוצה דק (לא חובה)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 500 מ"ל משקה סויה "אלטרנטיב"
  • 250 גרם ממרח סויה 9% בטעם טבעי אלטרנטיב
  • 150 גרם קמח תופח
  • 100 גרם קמח תירס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
גודל תבנית: תבנית 12 שקעים או אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים ומקמחים קלות תבנית שקעים המתאימה לאפיית מאפינס.

  • 02.

    בקערה מועכים בעזרת מזלג חצי מכמות תירס למחית גסה מוסיפים ומערבבים יחד את כל יתר הרכיבים.

  • 03.

    יוצקים את הבלילה לשקעים שבתבנית עד ל-3/4 גובהם.

  • 04.

    מעבירים את התבנית לתנור ואופים בתנור 18 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:18:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.