רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים | השף הלבן

רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים

טיפ השף: ניתן להמיר את נתח הכף בשייטל או צ'אך.

מאת: שף אבי שטייניץ
בשרי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רוסטביף כף בסילאן, תמרים ופיסטוקים ירוקים
  • 2 ק"ג נתח כף טרי "אדום אדום"
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 2 ענפי טימין
  • 4 כפות שמן זית
לציפוי:
  • סילאן תמרים
  • 250 גר' פיסטוק קלוף שלם טחון גס

הוראות הכנה:

  • 01.

  • 02.

    משמנים את הנתח ומתבלים במלח ופלפל גרוס. צורבים את הנתח במחבת משני צידיו עד להשחמה, ממשיכים בצלייה כשעה בתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.

  • 03.

    לאחר הצלייה ממתינים מספר דקות, מורחים בעזרת מבשרת את הנתח בסילאן תמרים, מניחים את הפיסטוק הטחון בצלחת רחבה ומגלגלים את הנתח לכיסוי.

  • 04.

    פורסים ומגישים בלווית טנזניה או אגוזים בסילאןטיפ השף:ניתן להמיר את נתח הכף בשייטל או צ'אך.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.