סלט פסטה קליל
מתכון לסלט עשיר ומלא כל טוב. ארוחה מלאת בריאות בקערה אחת!
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג פוזילי (מסולסלת)
- 10 זיתים שחורים מגולענים פרוסים
- 20 עגבניות שרי חצויות
- 200 גרם גבינה בולגרית פיראוס חתוכה לקוביות
- צרור עלי בזיליקום פרוסים דק
לרוטב:
- כף מיץ לימון
- כפית סוכר
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים בסיר מים ומלח.
-
02.
כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים ע"פ הוראות יצרן. מסננים ושמים בקערה.
-
03.
שמים בצנצנת שמן זית, מיץ לימון, סוכר שום, מלח ופלפל. סוגרים ומנערים היטב. טועמים ומתקנים תיבול ע"פ טעם.
-
04.
מוסיפים את עלי הבזיליקום, העגבניות, הזיתים והגבינה הבולגרית.
-
05.
יוצקים את הרוטב מעל הסלט – ובתאבון!
הכנת? כאן מדרגים