רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות
ארוחת צהריים נפלאה ובריאה המשלבת רצועות עוף מוקפצות עם ירקות
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: מירב מלמד
עיצוב: מירב מלמד
המרכיבים ל4:
- 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות דקות, "עוף תנובה"
- שמן זית לטיגון קל
- 1 חבילת פטריות טריות
- 4 שיני שום
- 600 גרם דלעת, חתוכה לקוביות קטנות של ס"מ
- 2-3 גזרים
- כוס מיני ברוקולי של "סנפרוסט"
- כוסברה
- פטרוזיליה
- מלח פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת על אש גדולה
-
02.
חותכים את כל הירקות (למעט הברוקולי והדלעת) לרצועות דקות.
-
03.
לחצי כוס מים מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל, כמון, כרכום, פפריקה מתוקה. שופכים לסיר ומטגנים את רצועות העוף יחד עם עשבי התיבול.
-
04.
מטגנים היטב את כל הירקות לפי הסדר הבא- שום, גזר, דלעת, פטריות ולבסוף את הברוקולי עד להשחמה מלאה.
הכנת? כאן מדרגים