המרכיבים ל 50 מנות:
לבצק
- 3 כוסות קמח
- רבע כוס סוכר
- שקית אבקת אפיה
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- 200 גרם חמאה
- אבקת סוכר
למלית
- 1 קופסא של ממרח תמרים
- חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
- כפית קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את חומרי הבצק, מכינים 3 משטחים, מורחים את המלית ומגלגלים.
-
02.
רצוי לחרוץ את סימני העוגיות, אבל לא עד הסוף להשאיר את הרצועה מחוברת.
-
03.
להכניס לתנור מחומם ל180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות.
-
04.
מוציאים, מקררים, מפזרים אבקת סוכר וחותכים.
הכנת? כאן מדרגים