מתכון מעדן סולת | השף הלבן

מעדן סולת

דייסת סולת עם קינמון

מאת: מירי אביב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מעדן סולת

המרכיבים ל30 מנות/ תבנית פיירקס:

  • 2 כוסות חלב
  • 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה 32% של השף הלבן
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס מים פושרים
  • קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    בסיר על להבה נמוכה מחממים ומערבבים ללא הפסקה, על מנת למנוע גושים את החלב, שמנת מתוקה ומים.

  • 03.

    לאחר שהתערובת מתחילה לרתוח (ללא גלישה) יש להוסיף את הסולת והמים שעורבבו יחדיו בקערה עמוקה לתוך החלב החם ולהמשיך לערבב על אש נמוכה כ 15 דקות עד לריכוך הסולת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    שהתערובת מוכנה יש לשפוך לתבנית פיירקס בינונית ולצנן בטמפרטורת החדר, לאחר מכן יש לקרר במקרר 3 שעות מינימום.כאשר מגישים את מעדן הסולת יש לפזר קינמון.

הכנת? כאן מדרגים
(37)