המרכיבים ל30 מנות/ תבנית פיירקס:
- 2 כוסות חלב
- 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה 32% של השף הלבן
- 2 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס סולת
- 1 כוס מים פושרים
- קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
בסיר על להבה נמוכה מחממים ומערבבים ללא הפסקה, על מנת למנוע גושים את החלב, שמנת מתוקה ומים.
-
03.
לאחר שהתערובת מתחילה לרתוח (ללא גלישה) יש להוסיף את הסולת והמים שעורבבו יחדיו בקערה עמוקה לתוך החלב החם ולהמשיך לערבב על אש נמוכה כ 15 דקות עד לריכוך הסולת.
טיימר מופעל
-
04.
שהתערובת מוכנה יש לשפוך לתבנית פיירקס בינונית ולצנן בטמפרטורת החדר, לאחר מכן יש לקרר במקרר 3 שעות מינימום.כאשר מגישים את מעדן הסולת יש לפזר קינמון.
הכנת? כאן מדרגים