מתכון עוף ברוטב קפה | השף הלבן

עוף ברוטב קפה

מנה בשרית מיוחדת ברוטב קפה עם תפוחי אדמה ועגבניות

מאת: תום מוזס
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף ברוטב קפה

המרכיבים ל5 מנות:

  • עוף מחולק
  • 1 תפוח אדמה
  • 2 עגבניות
  • בצל
  • פלפל ירוק
לרוטב:
  • 5 כפות ריבת משמש
  • 7 כפות קטשופ
  • כף אבקת קפה נמס (נס-קפה)
  • 2 כפות שמן
  • כף אבקת מרק
  • פלפל
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את מרכיבי הרוטב בסיר.

  • 02.

    מסדרים בתבנית עוף ותפוחי אדמה. לאחר מכן, מסדרים מעל העוף ותפוחי האדמה פרוסות בצל, פרוסות עגבניה ופרוסות פלפל ירוק.

  • 03.

    שופכים את הרוטב מעל התבנית ומכסים בנייר אלומיניום.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך שעה וחצי.

  • 05.

    מורידים את נייר האלומיניום וממשיכים לחמם עד שיזוף.

הכנת? כאן מדרגים
(98)