באן מי ויאטנמי טבעוני - טעים וקל להכנה | השף הלבן

באן מי ויאטנמי טבעוני

תשכחו ממה שחשבתם על נקניקיה בלחמניה: עומר מילר לקח את הנקניקיות הטבעוניות של טירת צבי והכין איתן כריך אסייתי פיקנטי ומיוחד שקשה לעמוד בפניו

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
באן מי ויאטנמי טבעוני
צילום: בועז לביא עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 בגט
  • 5 נקניקיות טבעונית בסגנון אמריקאי "טירת צבי"
  • 2 כפות חומץ לבן
  • 2 כף סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 2 גזרים
  • 1 מלפפון פרוס דק
  • 1 חלפיניו טרי
  • 1 חלפיניו כבוש
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/4 כוס בוטנים
  • 1 כף סריראצה
  • 1 כף מיונז טבעוני
  • להגשה: לימון / חלפיניו כבוש / סריראצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים גזר בפומייה גסה ומעבירים לקערה.

  • 02.

    לסיר קטן מוסיפים מים, סוכר וחומץ ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגזרים לסיר ומבשלים במשך 3 דקות על אש נמוכה. מסירים מהאש.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    פורסים בגט וקולים על מחבת חמה.

  • 04.

    פורסים את הנקניקיות לאורכן כך שלא יפרדו לחלוטין אלא רק עד להווצרות כיס. ממלאים בחלפיניו כבוש.

  • 05.

    צורבים את הנקניקיות במחבת עד להזהבה.

  • 06.

    מורחים מיונז בבגט, מסדרים פרוסות דקיקות של מלפפון, מניחים את הנקניקיות הממולאות ועליהן את הגזר המוחמץ.

  • 07.

    מפזרים בוטנים, סריראצה ועלי כוסברה רעננים.  

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.