מתכון תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור | השף הלבן

תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור

תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
תפוח אדמה עם קציצות בשר בתנור

המרכיבים ל4 מנות:

  • בשר טחון הודו/עוף
  • בשר טחון בקר
  • 2 בצלים לבנים
  • מלח,פלפל,פפריקה חריפה,פפריקה מתוקה,כורכום לפי הטעם
  • 5 שיני שום
  • כף שמן זית
  • 7 תפוחי אדמה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הבשר טחון בקר וההודו ביחד

  • 02.

    מוסיפים את המלח פלפל פפריקה חריפה פפריקה מתוקה וכורכום

  • 03.

    מטגנים בצל אחד ומוסיפים אותו לבשר מערבבים טוב טוב הכל ביחד ויוצרים עיגולים

  • 04.

    חותכים את תפוח האדמה לעיגולים מבשלים אותם בסיר עד שהם חצי מוכנים מוציאים אותם ושמים לתוך תבנית אפיה ,

  • 05.

    מחממים את התנור ל200 מעלות ,

  • 06.

    חותכים את הבצל השני לעיגולים ושמים אותו על התפוחי אדמה

  • 07.

    אז שמים שם גם את הקציצות(כדורי בשר)

  • 08.

    מכניסים לתנור מעבירים את החום ל-150 מעלות ואופים במשך חצי שעה

  • 09.

    מידי פעם נכנסים לבדוק עם זה מוכן עם זה מוכן ליפני אתם יכולים לכבות להוציא מהתנור ולאכול,בתאבון :)

הכנת? כאן מדרגים
(19)