לביבות קלאסיות משודרגות | השף הלבן

לביבות קלאסיות משודרגות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קלאסיות משודרגות

המרכיבים ל20-15 לביבות בינוניות:

מרכיבים:
  • 4 תפוחי אדמה גדולים מקולפים
  • 1 בצל בינוני מגורר וסחוט
  • 2 גזרים מגוררים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9%/5% תנובה
  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי עמק
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את תפוחי האדמה על פומפייה עבה או במעבד מזון וסוחטים היטב.

  • 02.

    מגררים את הבצל על פומפייה עבה וסוחטים היטב.

  • 03.

    מגררים גזר על פומפייה עבה.

  • 04.

    מניחים את הירקות בקערה ומוסיפים את הביצים, המלח והפלפל, הגבינות והקמח התופח.

  • 05.

    מערבבים היטב ומחממים מחבת רחבה עם שמן קנולה לא עמוק.

  • 06.

    מניחים כף גדושה מהמסה ומשטחים מעט.

  • 07.

    מטגנים משני הצדדים עד השחמה

הכנת? כאן מדרגים
(0)