ממתק כשר לפסח
ממתקים אישיים נמסים בפה, מתכון כשר לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- קילו וחצי צימוקים
- כף קוניאק (רצוי)
- כף שרי (למי שאין לא חייב)
- 4 חבילות שוקולד מריר
- 300 גרם חמאה
- 0.75 כוס חלב
- 200 גרם אגוזי לוז
הוראות הכנה:
-
01.
משרים את הצימוקים בקוניאק ובשרי ובמעט מיים שיכסה את כמות הצימוקים למשך לילה ומסננים בבוקר.
-
02.
ממיסים בסיר כפול (עם מסננת) את השוקולד עם החלב
-
03.
מפוררים לבתוך את האגוזים ולא לרסק לגמרי מוסיפים את הצימוקים לתערובת ומערבבים טוב הכל.
-
04.
שופכים את התערובת למנג'טים (עטרות נייר) או לתבנית סיליקון של מאפינס ומקפיאים. אחרי שמקפיאים את הפוטיפורים אפשר לשים אותם בקופסה ולהגיש חם עם גלידה.
הכנת? כאן מדרגים