מתכון גלידה ביתית מנשיקות מרנג | השף הלבן

גלידה ביתית מנשיקות מרנג

מתכון פשוט להכנת גלידה ביתית מתוקה עם נשיקות מרנג, שוקולד ציפס ואגוזים. לאחר ההקפאה תוכלו להגיש בגביעים אישיים בקישוט סירופ שוקולד

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
גלידה ביתית מנשיקות מרנג

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 2 שמנת מתוקה להקצפה של השף הלבן
  • 15 נשיקות מרנג בצבע לבן
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
  • 50 גרם אגוזי ברס/פקאנים מסוכרים קצוצים
  • לקישוט: סירופ שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרסקים את נשיקות המרנג לפירורים קטנים. 

  • 02.

    בקערה מקציפים 2 שמנת מתוקה לקצף יציב. 

  • 03.

    מוסיפים את הנשיקות, השוקולד צ'יפס ואגוזי הברס/פקאנים ומערבבים בעזרת כף עד לתערובת אחידה.

  • 04.

    מעבירים את תערובת הגלידה לכלי אטום ומכניסים למקפיא למס' שעות עד שהתערובת קופאת. 

  • 05.

    מחלקים לגביעים אישיים. מזלפים מעל מעט סירופ שוקולד.  

הכנת? כאן מדרגים
(42)