גלידה ביתית מנשיקות מרנג
מתכון פשוט להכנת גלידה ביתית מתוקה עם נשיקות מרנג, שוקולד ציפס ואגוזים. לאחר ההקפאה תוכלו להגיש בגביעים אישיים בקישוט סירופ שוקולד
עד 20 דק
זמן הכנה
המרכיבים ל4-6 מנות:
- 2 שמנת מתוקה להקצפה של השף הלבן
- 15 נשיקות מרנג בצבע לבן
- 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
- 50 גרם אגוזי ברס/פקאנים מסוכרים קצוצים
- לקישוט: סירופ שוקולד
הוראות הכנה:
-
01.
מרסקים את נשיקות המרנג לפירורים קטנים.
-
02.
בקערה מקציפים 2 שמנת מתוקה לקצף יציב.
-
03.
מוסיפים את הנשיקות, השוקולד צ'יפס ואגוזי הברס/פקאנים ומערבבים בעזרת כף עד לתערובת אחידה.
-
04.
מעבירים את תערובת הגלידה לכלי אטום ומכניסים למקפיא למס' שעות עד שהתערובת קופאת.
-
05.
מחלקים לגביעים אישיים. מזלפים מעל מעט סירופ שוקולד.
הכנת? כאן מדרגים