ארטיק שוקולד – חלבה
ארטיקים עגולים, מרעננים ומתוקים שמכינים בקלי קלות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 ארטיקים:
לשכבת השוקולד:
- 400 גרם ממרח שוקולד (למשל נוטלה)
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
לשכבת החלבה:
- 400 גרם ממרח חלבה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 150 גרם חלבה מפוררת
להרכבת הארטיקים:
- 30 מקלות קינמון
- 30 כוסות חד פעמיות קטנות (אלה ששותים בהן יין בהרמות כוסית בעבודה....)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את שכבת השוקולד:
-
02.
מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח השוקולד לתערובת חלקה.
-
03.
מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה.
-
04.
מקפלים פנימה את תערובת השוקולד. יוצקים לכוסות עד מחצית הגובה. מכינים את שכבת החלבה:
-
05.
מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח החלבה לתערובת חלקה.
-
06.
מוסיפים פירורי חלבה פנימה ומערבבים.
-
07.
מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה.
-
08.
מקפלים פנימה את תערובת החלבה. יוצקים לכוסות מעל שכבת השוקולד, כמעט עד הסוף.
-
09.
נועצים מקל קינמון באמצע ומקפיאים למשך הלילה.
-
10.
להגשה- גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיקים.
-
11.
לקינוח מושחת במיוחד אפשר לטבול את הארטיקים הקפואים בשוקולד מריר מומס לקבלת ציפוי שוקולד קראנצ’י מסביב.
הכנת? כאן מדרגים