מתכון ארטיק שוקולד – חלבה | השף הלבן

ארטיק שוקולד – חלבה

ארטיקים עגולים, מרעננים ומתוקים שמכינים בקלי קלות

מאת: קרין גורן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ארטיק שוקולד – חלבה

המרכיבים ל30 ארטיקים:

לשכבת השוקולד:
  • 400 גרם ממרח שוקולד (למשל נוטלה)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
לשכבת החלבה:
  • 400 גרם ממרח חלבה
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 150 גרם חלבה מפוררת
להרכבת הארטיקים:
  • 30 מקלות קינמון
  • 30 כוסות חד פעמיות קטנות (אלה ששותים בהן יין בהרמות כוסית בעבודה....)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את שכבת השוקולד:

  • 02.

    מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח השוקולד לתערובת חלקה.

  • 03.

    מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה.

  • 04.

    מקפלים פנימה את תערובת השוקולד. יוצקים לכוסות עד מחצית הגובה. מכינים את שכבת החלבה:

  • 05.

    מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח החלבה לתערובת חלקה.

  • 06.

    מוסיפים פירורי חלבה פנימה ומערבבים.

  • 07.

    מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה.

  • 08.

    מקפלים פנימה את תערובת החלבה. יוצקים לכוסות מעל שכבת השוקולד, כמעט עד הסוף.

  • 09.

    נועצים מקל קינמון באמצע ומקפיאים למשך הלילה.

  • 10.

    להגשה- גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיקים.

  • 11.

    לקינוח מושחת במיוחד אפשר לטבול את הארטיקים הקפואים בשוקולד מריר מומס לקבלת ציפוי שוקולד קראנצ’י מסביב.

הכנת? כאן מדרגים
(73)