מתכון ארטיק שוקולד – חלבה | השף הלבן

ארטיק שוקולד – חלבה

ארטיקים עגולים, מרעננים ומתוקים שמכינים בקלי קלות

מאת: קרין גורן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ארטיק שוקולד – חלבה

המרכיבים ל 30 ארטיקים:

לשכבת השוקולד:
  • 400 גרם ממרח שוקולד (למשל נוטלה)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
לשכבת החלבה:
  • 400 גרם ממרח חלבה
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 150 גרם חלבה מפוררת
להרכבת הארטיקים:
  • 30 מקלות קינמון
  • 30 כוסות חד פעמיות קטנות (אלה ששותים בהן יין בהרמות כוסית בעבודה....)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את שכבת השוקולד:

  • 02.

    מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח השוקולד לתערובת חלקה.

  • 03.

    מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה.

  • 04.

    מקפלים פנימה את תערובת השוקולד. יוצקים לכוסות עד מחצית הגובה. מכינים את שכבת החלבה:

  • 05.

    מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח החלבה לתערובת חלקה.

  • 06.

    מוסיפים פירורי חלבה פנימה ומערבבים.

  • 07.

    מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה.

  • 08.

    מקפלים פנימה את תערובת החלבה. יוצקים לכוסות מעל שכבת השוקולד, כמעט עד הסוף.

  • 09.

    נועצים מקל קינמון באמצע ומקפיאים למשך הלילה.

  • 10.

    להגשה- גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיקים.

  • 11.

    לקינוח מושחת במיוחד אפשר לטבול את הארטיקים הקפואים בשוקולד מריר מומס לקבלת ציפוי שוקולד קראנצ’י מסביב.

הכנת? כאן מדרגים
(73)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.