מתכון עוגיות שקדים לפסח | השף הלבן

עוגיות שקדים לפסח

עוגיות טעימות וכשרות לפסח שתכינו בכמה דקות של עבודה: מתכון של אפרת ליכטנשטט לעוגיות שקדים מושלמות שתוכלו לשדרג עם שוקולד מומס!

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שקדים לפסח
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 25 יחידות:

  • 200 גרם שקדים פרוסים
  • ½ כוס (60 גרם) אבקת סוכר
  • 1 חלבון ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

  • 02.

    בקערה גדולה מערבבים שקדים, אבקת סוכר וחלבון, אם התערובת נראית יבשה מידי מוסיפים עוד כפית חלבון (מחלבון נוסף שפתחנו בקערה). התערובת צריכה להיות רטובה אבל לא יותר מדי.

  • 03.

    בידיים רטובות יוצרים תלוליות דקות על נייר אפייה, משטחים את התלוליות שתהיינה דקות (9 בכל תבנית)

  • 04.

    אופים 10-12 דקות עד שהשקדים מזהיבים במרכז ומעט משחימים בקצוות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    שמרו על התנור, העוגיות משחימות במהירות. מצננים לטמפרטורת החדר.

  • 06.

    למשקיענים: אפשר לשדרג ע״י מריחת שוקולד מומס על החלק התחתון של העוגיות.

הכנת? כאן מדרגים
(32)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.