מתכון מוס תותים קינוח לפסח | השף הלבן

מוס תותים קינוח לפסח

קינוח קל להכנה, קריר וטעים, שמתאים גם לחג הפסח וגם לארוחות בשריות

מאת: מיכל בן-אמוץ
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס תותים קינוח לפסח

המרכיבים ל12 מנות אישיות:

למוס
  • 2 שמנת צמחית השף הלבן
  • 1.5 כוס קרם/מי קוקוס
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/2 כוס פירות יער או תותים "סנפרוסט"
להגשה
  • פרוסות תותים
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.

  • 02.

    מוסיפים את קרם הקוקוס ומיץ לימון יחד עם פירות היער או התותים.

  • 03.

    מעבירים לכלי הגשה אישיים ושומרים במקרר 4 שעות לפחות.

  • 04.

    להגש המניחים פרוסות תותים ובוזקים אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(81)