מתכון עוגיות חמאה ופקאנים | השף הלבן

עוגיות חמאה ופקאנים

עוגיות חמאה נימוחות משובצות באגוזי פקאן ומעוטרות באבקת סוכר, מתאים להגשה לצד שתייה חמה

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות חמאה ופקאנים

המרכיבים ל 30 עוגיות:

  • 100 גרם פקאנים קצוצים גס
  • 250 גרם חמאת תנובה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ו-1/2 כוסות קמח
לעיטור:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים לבצק אחיד.

  • 02.

    צרים מהבצק כדורים שטוחים מעט ועורכים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 03.

    אופים כ- 15 דקות עד שהעוגיות יזהיבו מעט. מוציאים מהתנור, מצננים, זורים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום. הערה: במקום פקאנים אפשר להשתמש בצנוברים או בשביבי שקדים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.