עוגיות חמאה ופקאנים
עוגיות חמאה נימוחות משובצות באגוזי פקאן ומעוטרות באבקת סוכר, מתאים להגשה לצד שתייה חמה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 30 עוגיות:
- 100 גרם פקאנים קצוצים גס
 - 250 גרם חמאת תנובה רכה
 - 3/4 כוס סוכר
 - 2 ו-1/2 כוסות קמח
 
									לעיטור:
								
															- אבקת סוכר
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים לבצק אחיד.
 - 
								02.
								
צרים מהבצק כדורים שטוחים מעט ועורכים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
 - 
								03.
								
אופים כ- 15 דקות עד שהעוגיות יזהיבו מעט. מוציאים מהתנור, מצננים, זורים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום. הערה: במקום פקאנים אפשר להשתמש בצנוברים או בשביבי שקדים.
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

