עוגיות חמאה ופקאנים
עוגיות חמאה נימוחות משובצות באגוזי פקאן ומעוטרות באבקת סוכר, מתאים להגשה לצד שתייה חמה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 30 עוגיות:
- 100 גרם פקאנים קצוצים גס
- 250 גרם חמאת תנובה רכה
- 3/4 כוס סוכר
- 2 ו-1/2 כוסות קמח
לעיטור:
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים לבצק אחיד.
-
02.
צרים מהבצק כדורים שטוחים מעט ועורכים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
03.
אופים כ- 15 דקות עד שהעוגיות יזהיבו מעט. מוציאים מהתנור, מצננים, זורים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום. הערה: במקום פקאנים אפשר להשתמש בצנוברים או בשביבי שקדים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים