פאי פרוסת שוקולד | השף הלבן

פאי פרוסת שוקולד

הנשנוש האהוב על ציון הוא פרוסה עם שוקולד. אז הוא בחר להפוך אותה לקינוח מושחת, כיפי וטעים שאף אורח לא יצפה לו! מתכון מהיר ושונה לקינוח לשבועות

מאת: ציון ברוך
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי פרוסת שוקולד
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
  • 10 פרוסות לחם בריוש או לחם לבן
  • 1 כוס ממרח שוקולד שאוהבים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 ביצה
להגשה:
  • גלידת וניל
גודל תבנית: תבנית שקעים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרדדים את פרוסות הלחם על משטח העבודה וקורצים מהן עיגולים גדולים מקוטר השקעים של תבנית השקעים, כך שיהיו שוליים לכל שקע.

  • 02.

    מברישים בחמאה את עיגולי פרוסות הלחם משני הצדדים, מצמידים יחד 2 עיגולים בצורה חופפת ומניחים בצורה מהודקת בשקעים בתבנית.

  • 03.

    מלית גבינה-שוקולד: מניחים בקערה שמנת מתוקה, ביצה, ממרח שוקולד וגבינת נפוליאון. מקציפים עד לקבלת בלילה אחידה.

  • 04.

    ממלאים את השקעים עם פרוסות הלחם במלית עד 3/4 מגובהם. אופים ב-180 מעלות כ-35 דקות עד להתייצבות המלית.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 05.

    מגישים עם כף גלידה

הכנת? כאן מדרגים
(0)